Ilmoittautumisaika on päättynyt, messutiimi valitsee finalistit ja heidän huoltajilleen ilmoitetaan lähiaikoina. Kiitos kaikille ja tervetuloa messuille, vaikka valinta ei osuisikaan kohdallesi.

Oletko innokas 7-14 vuotias kalastaja? Nyt sinun kannattaa osallistua Pirkanmaan Erämessujen Vuoden nuori kalastaja -kilpailuun. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheiseen lomakkeeseen kaikki pyydetyt tiedot. Muistathan kysyä myös luvan osallistumiseen huoltajaltasi.

Kerro viestikenttään lyhyesti kalastusharrastuksestasi ja miksi juuri sinut pitäisi kutsua kilpailun finaaliin Pirkanmaan Erämessuille. Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.5. Hakemusten perusteella messutiimi valitsee viisi kilpailijaa finaaliin lauantaina 8.6., jossa taitojasi mitataan pienellä leikkimielisellä kisailulla (onkimiskisa, saaliin käsittely, lajin tunnistus ja taitorasti).

Kaikki finalistit palkitaan arvokkailla palkinnoilla, joita kisaan ovat sponsoroineet SVK, Kesko, Eumer, Parkanon Urheilukalastajat, Kesport Parkano ja Normark.

Finaaliin valitun huoltajalle lähetetään sähköpostiin tarkempi ohjeistus säännöistä, messuille saapumisesta, lipuista ja aikatauluista.