Erämessujen iltabileet

Liekkitapahtumat ja Cafe Bistro Mirable yhdistävät voimansa helliäkseen messuyleisöä hyvillä ruuilla, juomilla ja musiikilla

Liekkitapahtumat ja Cafe Bistro Mirable toteuttavat messuilla anniskelu-, ruoka- ja kahviopalveluita sekä iltabileet perjantaina ja lauantaina. Suurteltta 450 m² ja terassi palvelevat koko viikonlopun ajan. Messualueen sulkeutuessa klo 18.00 voit jäädä suoraan terassille/iltabileisiin aina yön pikkutunneille saakka. (Huom. messujen pääsylippu ei sisällä iltabileitä, liput ovelta 20e).

Palvipossua vartaasta ja itseleivottuja herkkuja makeannälkään

Tarjolla koko viikonlopun ajan ja myös iltabileissä palvipossua vartaasta lisukkeineen. Herkutteluun löytyy Mirablen omassa leipomossa leivottuja suussa sulavia leivoksia ja munkkeja sekä vohveleita kahvin ja virvokkeiden kera. Koko perhe varmasti nauttii näistä herkuista.

Perjantaina ja lauantaina iltabileet klo 02.00 asti

Messualue suljetaan perjantaina ja lauantaina klo 18.00. Anniskelualue on auki tauotta perjantaina ja lauantaina aina klo 02.00 asti, joten voit jäädä suoraan anniskelualueelle/iltabileisiin, kun muu messualue sulkeutuu. (Huom. messujen pääsylippu ei sisällä iltabileitä, liput ovelta 20e). Illan aikana luvassa hyvää meininkiä ja tarttuvia melodioita. Iltabileet K-18.

Perjantaina esiintyvät Remix, Leewings ja Teppo Tuomisto. Remix on Suomen some-seuratuin bilebändi, joka soittaa sekä uusia että klassikoiksi muodostuneita kotimaisia pop/rock/suomiräp/finnhits -covereita. LeeWings soittaa yksinomaan Leevi and the Leavingsin elämänmakuisia kappaleita. Alkuillasta terassikansaa viihdyttää trubaduuri Teppo Tuomisto, jonka ohjelmistosta löytyy mm. Ed Sheeran, Metallica, J. Karjalainen, CCR, Olavi Uusivirta, Jukka Kuoppamäki, Rauli Badding, Eput, Egotrippi, Hector ja paljon muuta monesta eri genrestä.

Lauantaina esiintyvät A. Aallon Rytmiorkesteri ja Teppo Tuomisto. A. Aallon Rytmiorkesteri on alusta asti omiin sävellyksiinsä ja sanoituksiinsa luottanut yhtye, joka on saanut aikojen saatossa ripustaa seinälleen niin kultaa kuin platinaakin. Trubaduurina myös lauantain alkuillassa tunnelmaa nostattamassa Teppo Tuomisto.

Yrityksen virkistyspäivät Erämessuilla?

Nyt olisi mahdollisuus järjestää helposti monipuolinen virkistyspäivä, jossa ohjelmaa riittää, vaikka koko viikonlopuksi:

  • pääsyliput messuille päiväksi tai koko viikonlopuksi
  • liput iltatapahtumaan perjantaina ja/tai lauantaina
  • drinkkilippuja (käytössä päivällä ja iltatapahtumissa)
  • ruokaliput, tarjolla palvipossua vartaasta lisukkeineen (tarjolla päivällä ja iltatapahtumissa)
  • kahvi & leivos/munkki -lippuja (tarjolla päivällä)
  • virkistyspäiväpaketissa saat alennusta kaikista edellä mainituista tuotteista
  • minimitilaus 10 henkilölle
  • JOS KIINNOSTUIT VIRKISTYSPÄIVISTÄ, OTA YHTEYTTÄ info@liekkitapahtumat.fi tai soita 044 550 0649. Lähetämme teille tarkemman infon tuotteista ja palveluista hintoineen. 
  • Virkistyspäivätilaukset 26.5.2023 mennessä, 26.5.2023 jälkeen soita 044 550 0649. 

Meidät löydät messuilla urheilukentältä, suuntaa vain suurinta telttaa kohden!

Terveisin Liekkitapahtumat & Cafe Bistro Mirable