Vuoden metsästysauto 2023 -kilpailu

Pirkanmaan Erämessut järjestää kesän 2023 messuilla kilpailun, jossa valitaan Vuoden metsästysauto. Lue alta säännöt huolellisesti ja ilmoittaudu mukaan sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.

 

 

 

 

 

 

Vuoden metsästysauto 2023 -kilpailu järjestetään Pirkanmaan Erämessujen yhteydessä Parkanossa 9. –11.6.2023.
Kilpailun järjestäjänä toimii messujärjestäjä Elämyksen tekijät ry.

Kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan seuraavia osallistumisehtoja.

 

Osallistumisehdot

 1. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista.
 1. Kilpailuun osallistuvien metsästysautojen tulee olla liikennekäytössä ja ajettavassa kunnossa.
 1. Osallistujan tulee olla omistajana tai pääasiallisena käyttäjänä autossa.
 1. Osallistuvan auton tulee olla varusteltu metsästykseen sopivilla lisävarusteilla. Esimerkiksi 4×4, aseensäilytyslaatikot, koirahäkit, vinssi, valot, radiopuhelimet…
 1. Osallistujan on ilmoittauduttava kilpailuun täyttämällä oheinen ilmoittautumislomake. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.5.2023.
 1. Kilpailun järjestäjä suorittaa esikarsinnan ja valitsee osallistujien joukosta autot messuilla järjestettävään finaaliin. Finaaliin päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 14.5.2023.
 1. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää finalistien nimiä, finalistiautojen kuvia sekä muita autojen tietoja kilpailun ja Pirkanmaan Erämessujen markkinoinnissa. Järjestäjä piilottaa markkinoinnissa käytettävistä kuvista rekisteritunnukset.
 1. Ilmoittautumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu finaaliin päästessään tuomaan kilpailuun ilmoitetun auton esille
  Pirkanmaan Erämessuille 9.-11. 6.2023.
 1. Finalistiautojen tulee olla messuilla esillä messujärjestäjän osoittamalla paikalla perjantaina 9.6. klo 10–18, lauantaina 10.6. klo 8–18 ja sunnuntaina 11.6. klo 8–16.
 1. Finalistin tulee olla esittelemässä autoaan yleisölle sunnuntaina 11.6. klo 10–16. Autoa saa halutessaan esitellä myös perjantaina ja lauantaina messujen aukioloaikoina.
 1. Finaaliin valitut osallistujat saavat Pirkanmaan Erämessuille viisi kappaletta koko viikonlopun vapaalippuja.
 1. Kilpailun voittaja valitaan messuyleisön, messujärjestäjän ja ulkopuolisen tuomariston äänten perusteella siten, että messuyleisön äänten painoarvo on 50 %, messujärjestäjän 25 % ja ulkopuolisen tuomariston 25 %.
 1. Kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan Pirkanmaan Erämessuilla sunnuntaina 11.6.2023.
 1. Yleisestä järjestyksenvalvonnasta messualueella ja sen läheisyydessä huolehtivat Järjestäjän hankkimat vartijat ja järjestyksenvalvojat, mukaan lukien messualueen yövartiointi. Kilpailuun osallistuvilla autoilla ei ole erillistä vartiointia. Vuoden metsästysauto 2023 finalisti kuitenkin hyväksyy ja ymmärtää sen, että messualueen vartiointipalveluista huolimatta vahinkotapahtumien, ilkivallan ja rikosten mahdollisuutta ei voida kokonaan pois sulkea. Finalisti huomioi tämän omassa toiminnassaan, järjestelyissään ja vakuutusturvassaan.
 1. Kilpailun järjestäjällä on messutapahtumaa varten toiminnan vastuuvakuutus, joka korvaa vakuutusehtojen mukaisesti Järjestäjän henkilökunnan toiminnasta tai Järjestäjän laitteista tai rakenteista kolmannelle osapuolelle mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja. Järjestäjä ei vastaa Vuoden metsästysauto 2023 finalisteille aiheutuvista vahingoista, varkauksista, rikkoontumisista tai tapaturmista, jotka eivät ole johtuneet Järjestäjän törkeästä huolimattomuudesta. Finalisti vastaa omasta vakuutusturvastaan.
 1. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden finaalin peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, ellei finaalia ylivoimaisen esteen vuoksi pystytä järjestämään sovittuna ajankohtana.

Ilmoittaudu Vuoden metsästysauto 2023 -kilpailuun (kaikki kentät pakollisia)

Hyväksy osallistumisehdot